ionutz08 Postat Decembrie 10, 2023 Share Postat Decembrie 10, 2023 ► Prenume: ionut ►Nick: IONUTZU08 ► Varsta: 14 ani ► Tara/Oras: dambovita ► Discord: ionutzu#0530 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): salut numele meu este ionut si am 14 ani in principal ador jocurile video si natura sunt o persoana calma si foarte bun si rabdatoare si ordonata si foarte foarte cuminte si bun cu ceilanti jucatori depe server si ajut jucatori noi la nevoie i sustin la ori ce intrebare si i ajut cu iteme cu mandrie Abordarea mea serioasă în fața provocărilor demonstrează angajamentul și dedicarea mea profundă. Creativitatea mea strălucește în soluționarea problemelor complexe ►Poti comunica si in alte limbi?: engleza ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: de oare ce nu am fost niciodata in staff si deoare ce vreau sa incerc acest domeniu ► De ce crezi ca o sa fii acceptat? cred ca nu o sa fiu acceptat de oare ce mai am incercat si nu am fost acceptat ►Ai citit regulamentul?: tigaie ► Poza cu orele jucate (/pt + F3 activ): ► Comentarii aditionale: o viata mai buna si un joc mai frumos cu prietenii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexbaitan15 Postat Decembrie 11, 2023 Share Postat Decembrie 11, 2023 Salut Ionut. Din punctul meu de vedere nu esti potrivit pentru a face parte din staff deoarece pe server ai si ai avut foarte multe sanctiuni privind comportamentul. De la mine ai un Ionut55 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Parcandel Postat Decembrie 12, 2023 Share Postat Decembrie 12, 2023 Salut Ionut,din punctul meu de vedere nu ești destul de matur pentru a face parte din staff si ai cam multe sanctiuni pe sv. De la mine ai un Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lophee Postat Decembrie 16, 2023 Share Postat Decembrie 16, 2023 ● STAFF MANAGER ● Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate