Sari la conținut

MODEL CERERE HELPER

ionutz08

Postări Recomandate

► Prenume: ionut

►Nick: IONUTZU08

► Varsta: 14 ani

► Tara/Oras: dambovita 

► Discord: ionutzu#0530

► Descriere personala (minim 50 de cuvinte):  salut numele meu este ionut si am 14 ani   in principal  ador jocurile  video  si natura sunt  o persoana calma si  foarte  bun si  rabdatoare    si ordonata  si foarte foarte cuminte si bun   cu ceilanti jucatori   depe server    si ajut jucatori noi la nevoie  i sustin  la ori ce intrebare  si i ajut cu iteme  cu mandrie   Abordarea mea serioasă în fața provocărilor demonstrează angajamentul și dedicarea mea profundă. Creativitatea mea strălucește în soluționarea problemelor complexe

►Poti comunica si in alte limbi?: engleza 

► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: de oare ce  nu am fost niciodata in staff si deoare ce   vreau sa incerc acest domeniu 

► De ce crezi ca o sa fii acceptat? cred ca  nu o sa fiu acceptat de oare ce mai am incercat si nu am fost acceptat 

►Ai citit regulamentul?: tigaie 

► Poza cu orele jucate (/pt + F3 activ):2023-12-10_22_03_49.png.03ab0ccc9750271867af5626c4d05486.png

► Comentarii aditionale:  o viata mai buna si un joc mai  frumos cu prietenii 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:respins:
:topicinchis:

●  STAFF MANAGER  ● 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Lophee locked this topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 2 Vizitatori Vezi listă completă

• Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare