Sari la conținut

Cerere helper,Petarda

Postări Recomandate

► Prenume:Luca

► Nick:ColonelulPetarda

► Varsta:13 ani

► Tara/Oras:Romania/Buzau

► Discord:lucaandrei_

► Descriere personala (minim 50 de cuvinte):Sunt o persoana rece nu prea prietenoasa,urasc simpii si unguri,hobbyul meu este jucatul pe calculator si uitatul pe youtube la oameni care creeaza continut de tip animati/gameplay.Am anumite probleme cu emotile acestea fiind problema cu nervi(devin repede nervos si spurcat la gura),uneori sunt enervant cand insist pe o chestie(Ex: un fondator decide sa bage un plugin pt a sparge 3x3 spunand ca o sa il adauge in cateva zile si eu mereu ii spun daca la adaugat).Am fata de Colonel si comportamentul ca unei Petarda(de aici vine porecla).Multi oameni sunt rasisti cu mn deoarece sunt de culoare si sunt mai plin(adk gras).

► Poti comunica si in alte limbi?:engleza si un pic de franceza

► De ce doresti sa faci parte din STAFF?:Doresc sa fac parte din echipa dvs. deoarece, am vazut ca sunteti in cautare de membri

► De ce crezi ca o sa fii acceptat?:Cred ca o sa fiu accesptat deoarece am experienta in staff si stiu cu ce se mananca

► Ai citit regulamentul?:Tigaie

► Poza cu orele jucate (/pt + F3 activ):https://imgur.com/a/lEyn8Xf

► Comentarii aditionale: Traiasca Ceausescu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:respins:- Descrierea ta nu este deloc atractiva.
:topicinchis:

●  STAFF MANAGER  ● 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Lophee locked this topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 1 Vizitator Vezi listă completă

• Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare