Sari la conținut

Cerere halper ,parcandel

Parcandel

Postări Recomandate

► Prenume:Alex

► Nick:Parcandel

► Varsta:14

► Tara/Oras:Rominia/Pascani

► Discord:PARCANDEL#5907

► Descriere personala (minim 50 de cuvinte):Salut,nume meu este Alexandru si am 14 ani .În principal ador jocurile video si natura !Sunt o persoana zgârcita când vine vorba de lucrurile mele personale, ordonată ,si foarte foarte  bună cu cei din jur .Îmi place sa descopăr lucruri noi si sa împărtașesc cunoștinte interesante .Sunt deschis la comunicare din aproape orice punct de vedere !

► Poti comunica si in alte limbi?:Engleza

► De ce doresti sa faci parte din STAFF?:Deoarece nu am fost nici o data, si ași vrea sa descopăr lucruri noi in acest domeniu.

► De ce crezi ca o sa fii acceptat?:Eu cred ca voi fi acceptat deoarece am respectat toți pași,,CRED,,

► Ai citit regulamentul?:Tigaie

► Poza cu orele jucate (/pt + F3 activ):Din sezonul  trecut885596458_Capturdeecran2023-05-05184219.png.30b6ff16bae2c2abdecf37cc94aabe8f.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Alex, te rog sa faci orele necesare pe acest sezon, poza este din season 2

:respins:
:topicinchis:

●  STAFF MANAGER  ● 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Lophee locked this topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 0 Vizitatori Vezi listă completă

• Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare