Alexutz22 Postat Noiembrie 11, 2023 Share Postat Noiembrie 11, 2023 ► Prenume: Alex ► Nick: Alexutz22 ► Varsta: 14 ► Tara/Oras: Galati ► Discord: noname8684 sau 乂 小笑臉 ツ ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Fac progamare in cod de aproximativ 4 ani, am facut bachet 3 ani, masinile mele preferate sunt Audi RS7, Prosche 911 turbo s, Lamborghinni huracan evo spyder, Lamborghini huracan sterrato si masinile lui GB, imi plac calculatoarele, perifericele si tot asa si am mai fost builder pe 2 servere. ► Ai cunostiinte in WD, FAWE, etc.?: Da ► Ce tematice stii sa faci?: Modern, medieval ► La ce te pricepi cel mai bine ca Builder?: La aproximativ orice ► Portofelul cu creatiile tale?: Nu am ► Ai mai fost Builder?: Da ► Comentarii aditionale: Nu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lophee Postat Noiembrie 12, 2023 Share Postat Noiembrie 12, 2023 Salut Alex, te rog sa revii cu o cerere cand ai pus la punct un portofoliu cu lucrarile tale! Cu drag, Lophee ● STAFF MANAGER ● Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate