GKHD Postat Noiembrie 11, 2023 Share Postat Noiembrie 11, 2023 (editat) CERERE HELPER ► Prenume: Vio ► Nick: GKHD ► Varsta: 20 ► Tara/Oras: Ro/Buc ► Discord:gkhd ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Sunt o persoană determinată, cu un focus neclintit asupra obiectivelor mele, fie că sunt profesionale sau personale. Abordarea mea serioasă în fața provocărilor demonstrează angajamentul și dedicarea mea profundă. Creativitatea mea strălucește în soluționarea problemelor complexe, găsind mereu abordări inedite și eficiente. Inventivitatea mea se manifestă în capacitatea de a gândi dincolo de convențional, explorând teritorii noi și neconvenționale. Combinația acestor calități mă definește ca un individ unic, mereu pregătit să înfrunte orice provocare cu o minte deschisă și un spirit inovator ► Poti comunica si in alte limbi?: engleza ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Sa ajut echipa ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: Experienta pe care am procurat-o in anii in care am fost staff pe alte servere si am deținut alte servere, consider ca ma vor ajuta sa fiu acceptat. ► Ai citit regulamentul?: Tigaie ► Comentarii aditionale: Editat Noiembrie 11, 2023 de GKHD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lophee Postat Noiembrie 12, 2023 Share Postat Noiembrie 12, 2023 ● STAFF MANAGER ● Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate