AlexandruGB

Cerere UnWarn

Postări Recomandate

 

REGULAMENT

 

1. La aceste cereri NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate.

Sancțiune: [W] (Post-hunt)

2. Dacă insistați cu cererile, riscați să fiți sancționați.

Sancțiune: [W] (Post-hunt)

3. Pe lângă aceste 3 reguli specifice acestei secțiuni, se aplică de asemenea și regulamentul forum-ului. Recomand citirea acestuia, în caz că nu ați făcut-o până acum, pentru a nu exista discuții.

 

ATENTIE

Cererea este în mod automat anulată dacă respectivul nu o formulează în primele 24 de ore de la primirea ban-ului, deoarece staff-ul nu are obligația de a păstra dovezile pe o perioada mai mare decât cea precizată anterior.

în momentul în care ați formulat o cerere validă, cel care v-a dat warn are la dispoziție 24 de ore să prezinte o dovadă concretă. Dacă acesta aduce o dovadă neclară sau nu se încadreaza în intervalul de timp menționat, atunci vi se va da unban.

Toate subpunctele marcate cu * sunt obligatorii, iar necompletarea oricăruia dintre ele atrage după sine respingerea cererii.

Dacă dovezile au peste un minut, trebuie să precizați secunda în care se observa momentul pentru care ați interzis respectivul jucător.

 

MODEL CERERE:

1) *Nickname-ul tau:

2) *Nickname-ul celui care ți-a dat warn:

3) *Motivul pentru care ai primit warn:

5) *De ce crezi ca ar trebui sa primești unwarn?:

6) Comentarii adiționale:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

  • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 1 Vizitator Vezi listă completă

    Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum