Sari la conținut

Kiki

MEMBRU
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Kiki

Vizitatori Recenți Profil

45 citiri profil

Kiki's Achievements

0

Reputație Comunitate

 1. ► Prenume: Toma ► Nick: Kiki ► Varsta: 11 ► Tara/Oras: Romania Oradea ► Discord: tomaboss ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Un pre-adolescent care doreste sa ajute serverul Leviathanog.ro ,Va multumesc ca miati citit cererea. ► Poti comunica si in alte limbi?: pot comunica in engleza ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Sa ajut acest server sa devina cat mai perfect! ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: In cerc si eu sa ma intregez ► Ai citit regulamentul?: Da ► Poza cu orele jucate (/pt + F3 activ):
 2. ► Prenume: Toma ► Nick: Kiki ► Varsta: 12 ► Tara/Oras: Oradea/ Romania ► Discord: tomaboss ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Un preadolescent foarte prietenos care vrea sa ajut oameni la necaz ► Poti comunica si in alte limbi?: Pot comunica in Germana si engleza pe langa romana ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Ca sa pot ajut oameni care intampina probleme ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: pentru ca....... nu stiu =))) ► Ai citit regulamentul?: Da ► Poza cu orele jucate
 3. Nume: Toma User Name Kiki Doresc sa fiu Helper ca sa ajut acest server sa se perfectioneze ani=12
 4. ► Prenume: Toma ► Nick: Kiki ► Varsta: 11 ► Tara/Oras: Romania Oradea ► Discord: tomaboss ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Un pre-adolescent care doreste sa ajute serverul Leviathanog.ro ,Va multumesc ca miati citit cererea. ► Poti comunica si in alte limbi?: pot comunica in engleza ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Sa ajut acest server sa devina cat mai perfect! ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: In cerc si eu sa ma intregez ► Ai citit regulamentul?: Da ► Poza cu orele jucate (/pt + F3 activ):
 • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 1 Vizitator Vezi listă completă

  • Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare