AlexandruGB

Fondator
 • Număr conținut

  120
 • Donations

  0.00 USD 
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Orice postat de AlexandruGB

 1. UPDATE Optimizarea server-ului Remedierea unor buguri Interfata imbunatatita Cand sunteti AFK apare pe TAB si deasupra caracterului In /warp de acum aveti si posibilitatea sa va teleportati random Am adaugat un kit lunar Am schimbat preturile la /shop Am adaugat un sistem de anti-xray
 2. UPDATE Optimizarea server-ului Remedierea unor buguri Interfata imbunatatita Cand sunteti AFK apare pe TAB si deasupra caracterului Am adaugat gradul VIP Titan
 3. MihaiTeRupe112 a primit BanIP pentru Limbaj+Tupeu+Intra de pe un cont secundar si injura pe toata lumea Dovada: Durata(doar in cazul in care este TempBan):
 4. MihaiTeRupe112 a primit SERVER WARN 2/3 pentru Limbaj+Tupeu Dovada:
 5. Astept poza cu orele /pt + f3
 6. AlexandruGB

  BanIP teodor

  teodor a primit BanIP pentru Comportament Neadecvat Dovada: --- Durata(doar in cazul in care este TempBan):
 7. UPDATE Optimizarea server-ului Remedierea unor buguri Interfata imbunatatita Harta este mai detaliata
 8. Optimizarea server-ului Remedierea unor buguri Interfata imbunatatita Harta este mai detaliata End-ul a fost activat(fara Endermite) Am scazut preturile la jobul Vanator Cand se sterg entitatile se vor sterge si mobii Animatie usor schimbata la chest-uri Am schimbat preturile de pe /shop la Spawnere
 9. AlexandruGB

  Ban q1vpd

  q1vpd a primit Ban pentru Bataie de joc Dovada: --- Durata(doar in cazul in care este TempBan):
 10. AlexandruGB

  BanIP mrch1ck3n

  mrch1ck3n a primit BanIP pentru Bataie de joc Dovada: --- Durata(doar in cazul in care este TempBan):
 11. AlexandruGB

  Ban _re4lex_

  _re4lex_ a primit Ban pentru Bataie de joc Dovada: --- Durata(doar in cazul in care este TempBan):
 12. Aici puteti sa scrieti tot ce tine de minecraft, este un chat pentru cs:go unde puteti sa vorbiti cu alti utilizatori despre acest joc , acest chat va permite sa va exprimati pareri despre noile snapshot-uri si multe altele. Este obligatoriu sa respectati aceste reguli: 1. Nu aveti voie sa folositi un limbaj neadecvat. 2. Nu aveti voie sa faceti reclama la nici un fel de server sau site-uri. Cine nu va respecta aceste reguli o sa fie sanctionat conform regulament-ului acestui forum.
 13. Dacă întâmpinați probleme și încă nu ați găsit o rezolvare, ne puteți cere ajutorul aici folosindu-vă de următorul model de postare. Problema întâmpinată: Când a fost prima oară când ați avut această problemă?: Ce ați încercat să faceți până în momentul de față?: Alte detalii legate de problema dumneavoastră: Regulament și informații legate de această secțiune. 1. Fiecare punct trebuie completat în totalitate și cu exactitate. 2. Încercați să descrieți cât mai mult problema pentru ca aceasta să fie înțeleasă de către echipa noastră.
 14. Pentru a putea posta un tutorial, trebuie să respectați obligatoriu următorul model de postare: Numele tutorialului: Numele autorului: Data apariției: Link către videoclipul de prezentare: Regulament și informații legate de această secțiune: 1. Nu aveți voie să postați mai mult de cinci topicuri pe zi. 2. Nu aveți voie să postați resurse care au mai fost postate de către altcineva. 3. Fiecare punct trebuie completat în totalitate și cu exactitate.
 15. Pentru a putea posta o știre, trebuie să respectați obligatoriu următorul model de postare: Numele articolului: Link către articol: Descrierea articolului: Regulament și informații legate de această secțiune: 1. Nu aveți voie să postați mai mult de cinci topicuri pe zi. 2. Nu aveți voie să postați știri care au mai fost postate de către altcineva. 3. Nu aveți voie să postați știri mai vechi de o lună de zile. 4. Fiecare punct trebuie completat în totalitate și cu exactitate.
 16. AlexandruGB

  Ban IHereMee

  IHereMee a primit BanIP pentru Reclama Dovada: Durata(doar in cazul in care este Tempban):
 17. AlexandruGB

  TempBan AlexMaxim

  AlexMaxim a primit Ban/Tempban pentru Hack Dovada: Durata(doar in cazul in care este Tempban): 7 zile
 • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 1 Vizitator Vezi listă completă

  Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum