AlexandruGB

Fondator
 • Număr conținut

  77
 • Donations

  0.00 USD 
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Orice postat de AlexandruGB

 1. REGULAMENT 1. La aceste cereri NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate. ► Sancțiune: [W] (Post-hunt) 2. Dacă insistați cu cererile, riscați să fiți sancționați. ► Sancțiune: [W] (Post-hunt) 3. Pe lângă aceste 3 reguli specifice acestei secțiuni, se aplică de asemenea și regulamentul forum-ului. Recomand citirea acestuia, în caz că nu ați făcut-o până acum, pentru a nu exista discuții. ATENTIE ► Cererea este în mod automat anulată dacă respectivul nu o formulează în primele 24 de ore de la primirea ban-ului, deoarece staff-ul nu are obligația de a păstra dovezile pe o perioada mai mare decât cea precizată anterior. ► în momentul în care ați formulat o cerere validă, cel care v-a dat warn are la dispoziție 24 de ore să prezinte o dovadă concretă. Dacă acesta aduce o dovadă neclară sau nu se încadreaza în intervalul de timp menționat, atunci vi se va da unban. ► Toate subpunctele marcate cu * sunt obligatorii, iar necompletarea oricăruia dintre ele atrage după sine respingerea cererii. ► Dacă dovezile au peste un minut, trebuie să precizați secunda în care se observa momentul pentru care ați interzis respectivul jucător. MODEL CERERE: 1) *Nickname-ul tau: 2) *Nickname-ul celui care ți-a dat warn: 3) *Motivul pentru care ai primit warn: 5) *De ce crezi ca ar trebui sa primești unwarn?: 6) Comentarii adiționale:
 2. REGULAMENT 1. La aceste cereri NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate. ► Sancțiune: [W] (Post-hunt) 2. Dacă insistați cu cererile, riscați să fiți sancționați. ► Sancțiune: [W] (Post-hunt) 3. Pe lângă aceste 3 reguli specifice acestei secțiuni, se aplică de asemenea și regulamentul forum-ului. Recomand citirea acestuia, în caz că nu ați făcut-o până acum, pentru a nu exista discuții. ATENTIE ► Cererea este în mod automat anulată dacă respectivul nu o formulează în primele 24 de ore de la primirea ban-ului, deoarece staff-ul nu are obligația de a păstra dovezile pe o perioada mai mare decât cea precizată anterior. ► în momentul în care ați formulat o cerere validă, cel care v-a banat are la dispoziție 24 de ore să prezinte o dovadă concretă. Dacă acesta aduce o dovadă neclară sau nu se încadreaza în intervalul de timp menționat, atunci vi se va da unban. ► Toate subpunctele marcate cu * sunt obligatorii, iar necompletarea oricăruia dintre ele atrage după sine respingerea cererii. ► Dacă dovezile au peste un minut, trebuie să precizați secunda în care se observa momentul pentru care ați interzis respectivul jucător. MODEL CERERE: 1) *Nickname-ul tau: 2) *Nickname-ul celui care ți-a dat ban: 3) *Motivul pentru care ai fost banat: 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri: 5) *De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: 6) Comentarii adiționale:
 3. ► Aici puteti gasi modelul pentru cerere de Membru+. ► Mentionam faptul ca doar persoanele ce iau acest lucru in serios si care indeplinesc conditiile o sa primeasca gradul de Membru+. ► Pentru cerere trebuie sa copiați modelul de mai jos (cel necompletat) si sa îl completati cu informațiile cerute. ► Nume: ► Nick: ► Pe ce sectiune ati obtinut numarul de ore(si sa atasati poza)?: ► Discord(UserID): Cum afli UserID? Dai click dreapta pe poza de la profilu tau de discord si ultima optiune ai "Copy ID" ► acela este UserID. Comentarii aditionale: -------------------------------------------------------------------------------------------------- Conditii: 1. Sa aveti 100 de ore minim pe o sectiune. 2. Un istoric al avertismentelor cat mai curat. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Avantaje: 1. Ai 4 home-uri. 2. Primesti zilnic o cheie sa poti deschide cutia Membru+. 3. Ai un grad diferit.
 4. AlexandruGB

  Model Warn

  - Model: <@user> a primit SERVER WARN 1/3 ; SERVER WARN 2/3 ; SERVER WARN 3/3 pentru <motiv>
 5. AlexandruGB

  Propunere

  1. Nick: 2. Propunere: 3. Cu ce crezi ca ar ajuta aceasta propunere: 4. Ai resurse pentru a fii implementata (daca este necesar): 5. Comentarii aditionale:
 6. AlexandruGB

  Propunere

  1. Nick: 2. Propunere: 3. Cu ce crezi ca ar ajuta aceasta propunere: 4. Ai resurse pentru a fii implementata (daca este necesar): 5. Comentarii aditionale:
 7. AlexandruGB

  STAFF

  Comunitatea LeviathanOG are nevoie de Staff! Daca indeplinesti cerintele minime te asteptam cu o cerere aici.
 8. AlexandruGB

  Tutorial

  1. Ce ne prezinti?: 2. Programul folosit: 3. Tutorialul (videoclip / poze): 4. Sursa: 5. Comentarii aditionale: REGULAMENT Titlul topicului sa fie " [Tutorial] *Subiect* ". Tutorialul necesita prezentat printr-un videoclip sau poze, altfel topicul va fi sters. Acorda credite autorului in cazul in care nu este facut de tine. (punctul 4) Tutorialul trebuie explicat pe intelesul tuturor, astfel se permite tutoriale doar in limba Romana si Engleza. Membrii pot posta comentarii precum "Multumesc de tutorial / Foarte folositor, mersi" insa in limita bunului simt. (Spamul se pedepseste conform regulamentului)
 9. AlexandruGB

  Resurse

  Ce ne oferi?: Poze: Informatii: Link de download: Sursa: Comentarii aditionale: Reguli: Nu postati materiale pornografice / indecente, care ar putea leza dispozitia userilor de pe forum. Este de dorit un preview la resursele pe care le oferiti. De asemenea mentioneaza cine a facut pack-ul si acorda-i credite, in cazul in care nu este facut de tine. Link-ul de download obligatoriu.
 10. AlexandruGB

  Cadou

  1. Persoana caruia ii oferi cadoul: 2. Cadou: 3. Alte precizari: Regulament 1. Sa adaugati textul leviathanog.ro ca text secundar,altfel topicul va fi sters si riscati sa primiti 1 warn! 2. Membrii ce nu au nici o legatura cu topicul si fac posturi cu raspunsuri "generice" , se considera post-hunt si se sanctioneaza cu 1 warn! (Exemplu: Foarte frumos este cadoul.) 3. Orice cadou inutil de orice tip, ce nu v-a ajuta comunitatea in niciun fel, va fi considerat post-hunt si se sanctioneaza potrivit regulamentului forumului.
 11. AlexandruGB

  GFX Battle

  1. Numele celui pe care il provoci: 2. Imaginea(obligatoriu): 3. Tipul Lucrarii(semnatura/banner/avatar/userbar/logo/LP): 4. Text: - Principal : (text) - Secundar : leviathanog.ro 5. Imaginea o trimiteti la(Un Membru din staff): REGULI 1.Daca in decursul a 24 de ore nu s-a raspuns la provocare, topic-ul v-a fi inchis ! 2.Pentru a trimite imaginile membrului staff ales , titlul mesajului v-a trebuii sa fie [battle] (Membru) vs (Membru), iar ca mesaj trebuie pus link de la avatar-ul creeat. 3. Nerespectarea modelului duce la warn si blacklist ! 4.Daca nu dezvoltati raspunsul dumneavoastra se pune ca post-hunt si se poate lua warn ! Exemplu de post-hunt: V1 - Text si blur. Exemplu corect: V1 - Deoarece font-ul text-ului se postriveste cu imaginea. 5.Imaginea nu poate fi trimisa unui staff care participa la battle. In cazul in care un membru staff creaza battleul respectiv, imaginea se va trimite la alt staff, drept contrat se va inchide battleul.
 12. Portofoliul trebuie sa contina un nume. EX : Portofoliu (numele portofoliului) Lucrarile trebuie sa fie originale facute de voi nu luate de pe site-uri random Aveti voie sa creati un topic cu portofoliul vostru decat o data! La un portofoliu nu se va da niciodata T/C numai daca creatorul acelui topic va cere T/C!
 13. AlexandruGB

  Cereri

  1. Tipul lucrarii: 2. Dimensiuni: 3. Stock: 4. Text principal: 5. Text secundar(kround.ro): 6. Detalii: 7. Modelul textului: • Pentru avatare folositi : 150x300 sau 150x250 [ REGULI ] • Minim 15 posturi ! • Sa adaugati textul leviathanog.ro ca text secundar,altfel cererea voastra va fi respinsa. • Daca vreti sa faceti o alta cerere de avatar/semnatura, aveti voie sa face-ti alta peste o saptamana de la ultima cererea a voastra! • Nu aveti voie sa faceti cereri pentru alte persoane primiti direct T/C. • Este neaparat un stock pentru genurile de creati care necesita unul. • Ce-i cu mai mult de 2 warns nu au voie sa faca cerere. • Nu aveti voie sa cereti mai multe avatare/semnaturii/etc intr-un singur post. • Membrii ce detin grade pe forum nu sunt nevoitii sa aiba 15 posturi pentru cerere. • Cererile inactive se vor inchide dupa 7 zile de la postarea acesteia.
 14. Aici puteti sa scrieti tot ce tine de minecraft, este un chat pentru cs:go unde puteti sa vorbiti cu alti utilizatori despre acest joc , acest chat va permite sa va exprimati pareri despre noile snapshot-uri si multe altele. Este obligatoriu sa respectati aceste reguli: 1. Nu aveti voie sa folositi un limbaj neadecvat. 2. Nu aveti voie sa faceti reclama la nici un fel de server sau site-uri. Cine nu va respecta aceste reguli o sa fie sanctionat conform regulament-ului acestui forum.
 15. Dacă întâmpinați probleme și încă nu ați găsit o rezolvare, ne puteți cere ajutorul aici folosindu-vă de următorul model de postare. Problema întâmpinată: Când a fost prima oară când ați avut această problemă?: Ce ați încercat să faceți până în momentul de față?: Alte detalii legate de problema dumneavoastră: Regulament și informații legate de această secțiune. 1. Fiecare punct trebuie completat în totalitate și cu exactitate. 2. Încercați să descrieți cât mai mult problema pentru ca aceasta să fie înțeleasă de către echipa noastră.
 16. Pentru a putea posta un tutorial, trebuie să respectați obligatoriu următorul model de postare: Numele tutorialului: Numele autorului: Data apariției: Link către videoclipul de prezentare: Regulament și informații legate de această secțiune: 1. Nu aveți voie să postați mai mult de cinci topicuri pe zi. 2. Nu aveți voie să postați resurse care au mai fost postate de către altcineva. 3. Fiecare punct trebuie completat în totalitate și cu exactitate.
 17. Pentru a putea posta o știre, trebuie să respectați obligatoriu următorul model de postare: Numele articolului: Link către articol: Descrierea articolului: Regulament și informații legate de această secțiune: 1. Nu aveți voie să postați mai mult de cinci topicuri pe zi. 2. Nu aveți voie să postați știri care au mai fost postate de către altcineva. 3. Nu aveți voie să postați știri mai vechi de o lună de zile. 4. Fiecare punct trebuie completat în totalitate și cu exactitate.
 18. Aici puteti sa scrieti tot ce tine de minecraft, este un chat pentru minecraft unde puteti sa vorbiti cu alti utilizatori despre acest joc , acest chat va permite sa va exprimati pareri despre noile snapshot-uri si multe altele. Este obligatoriu sa respectati aceste reguli: 1. Nu aveti voie sa folositi un limbaj neadecvat. 2. Nu aveti voie sa faceti reclama la nici un fel de server sau site-uri. Cine nu va respecta aceste reguli o sa fie sanctionat conform regulament-ului acestui forum.
 19. Dacă întâmpinați probleme și încă nu ați găsit o rezolvare, ne puteți cere ajutorul aici folosindu-vă de următorul model de postare. Problema întâmpinată: Când a fost prima oară când ați avut această problemă?: Ce ați încercat să faceți până în momentul de față?: Alte detalii legate de problema dumneavoastră: Regulament și informații legate de această secțiune. 1. Fiecare punct trebuie completat în totalitate și cu exactitate. 2. Încercați să descrieți cât mai mult problema pentru ca aceasta să fie înțeleasă de către echipa noastră.
 20. Pentru a putea posta un tutorial, trebuie să respectați obligatoriu următorul model de postare: Numele tutorialului: Numele autorului: Data apariției: Link către videoclipul de prezentare: Regulament și informații legate de această secțiune: 1. Nu aveți voie să postați mai mult de cinci topicuri pe zi. 2. Nu aveți voie să postați resurse care au mai fost postate de către altcineva. 3. Fiecare punct trebuie completat în totalitate și cu exactitate.
 • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 1 Vizitator Vezi listă completă

  Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum