AlexandruGB

Fondator
 • Număr conținut

  77
 • Donations

  0.00 USD 
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0

Iron IV

1 Urmăritor

Despre AlexandruGB

 • Dată Naștere 27.05.2004

Vizitatori Recenți Profil

264 citiri profil
 1. REGULAMENT 1. La aceste cereri NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate. ► Sancțiune: [W] (Post-hunt) 2. Dacă insistați cu cererile, riscați să fiți sancționați. ► Sancțiune: [W] (Post-hunt) 3. Pe lângă aceste 3 reguli specifice acestei secțiuni, se aplică de asemenea și regulamentul forum-ului. Recomand citirea acestuia, în caz că nu ați făcut-o până acum, pentru a nu exista discuții. ATENTIE ► Cererea este în mod automat anulată dacă respectivul nu o formulează în primele 24 de ore de la primirea ban-ului, deoarece staff-ul nu are obligația de a păstra dovezile pe o perioada mai mare decât cea precizată anterior. ► în momentul în care ați formulat o cerere validă, cel care v-a dat warn are la dispoziție 24 de ore să prezinte o dovadă concretă. Dacă acesta aduce o dovadă neclară sau nu se încadreaza în intervalul de timp menționat, atunci vi se va da unban. ► Toate subpunctele marcate cu * sunt obligatorii, iar necompletarea oricăruia dintre ele atrage după sine respingerea cererii. ► Dacă dovezile au peste un minut, trebuie să precizați secunda în care se observa momentul pentru care ați interzis respectivul jucător. MODEL CERERE: 1) *Nickname-ul tau: 2) *Nickname-ul celui care ți-a dat warn: 3) *Motivul pentru care ai primit warn: 5) *De ce crezi ca ar trebui sa primești unwarn?: 6) Comentarii adiționale:
 2. REGULAMENT 1. La aceste cereri NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate. ► Sancțiune: [W] (Post-hunt) 2. Dacă insistați cu cererile, riscați să fiți sancționați. ► Sancțiune: [W] (Post-hunt) 3. Pe lângă aceste 3 reguli specifice acestei secțiuni, se aplică de asemenea și regulamentul forum-ului. Recomand citirea acestuia, în caz că nu ați făcut-o până acum, pentru a nu exista discuții. ATENTIE ► Cererea este în mod automat anulată dacă respectivul nu o formulează în primele 24 de ore de la primirea ban-ului, deoarece staff-ul nu are obligația de a păstra dovezile pe o perioada mai mare decât cea precizată anterior. ► în momentul în care ați formulat o cerere validă, cel care v-a banat are la dispoziție 24 de ore să prezinte o dovadă concretă. Dacă acesta aduce o dovadă neclară sau nu se încadreaza în intervalul de timp menționat, atunci vi se va da unban. ► Toate subpunctele marcate cu * sunt obligatorii, iar necompletarea oricăruia dintre ele atrage după sine respingerea cererii. ► Dacă dovezile au peste un minut, trebuie să precizați secunda în care se observa momentul pentru care ați interzis respectivul jucător. MODEL CERERE: 1) *Nickname-ul tau: 2) *Nickname-ul celui care ți-a dat ban: 3) *Motivul pentru care ai fost banat: 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri: 5) *De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: 6) Comentarii adiționale:
 3. ► Aici puteti gasi modelul pentru cerere de Membru+. ► Mentionam faptul ca doar persoanele ce iau acest lucru in serios si care indeplinesc conditiile o sa primeasca gradul de Membru+. ► Pentru cerere trebuie sa copiați modelul de mai jos (cel necompletat) si sa îl completati cu informațiile cerute. ► Nume: ► Nick: ► Pe ce sectiune ati obtinut numarul de ore(si sa atasati poza)?: ► Discord(UserID): Cum afli UserID? Dai click dreapta pe poza de la profilu tau de discord si ultima optiune ai "Copy ID" ► acela este UserID. Comentarii aditionale: -------------------------------------------------------------------------------------------------- Conditii: 1. Sa aveti 100 de ore minim pe o sectiune. 2. Un istoric al avertismentelor cat mai curat. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Avantaje: 1. Ai 4 home-uri. 2. Primesti zilnic o cheie sa poti deschide cutia Membru+. 3. Ai un grad diferit.
 4. AlexandruGB

  Model Warn

  - Model: <@user> a primit SERVER WARN 1/3 ; SERVER WARN 2/3 ; SERVER WARN 3/3 pentru <motiv>
 5. AlexandruGB

  Propunere

  1. Nick: 2. Propunere: 3. Cu ce crezi ca ar ajuta aceasta propunere: 4. Ai resurse pentru a fii implementata (daca este necesar): 5. Comentarii aditionale:
 6. AlexandruGB

  Propunere

  1. Nick: 2. Propunere: 3. Cu ce crezi ca ar ajuta aceasta propunere: 4. Ai resurse pentru a fii implementata (daca este necesar): 5. Comentarii aditionale:
 7. AlexandruGB

  STAFF

  Comunitatea LeviathanOG are nevoie de Staff! Daca indeplinesti cerintele minime te asteptam cu o cerere aici.
 8. AlexandruGB

  Tutorial

  1. Ce ne prezinti?: 2. Programul folosit: 3. Tutorialul (videoclip / poze): 4. Sursa: 5. Comentarii aditionale: REGULAMENT Titlul topicului sa fie " [Tutorial] *Subiect* ". Tutorialul necesita prezentat printr-un videoclip sau poze, altfel topicul va fi sters. Acorda credite autorului in cazul in care nu este facut de tine. (punctul 4) Tutorialul trebuie explicat pe intelesul tuturor, astfel se permite tutoriale doar in limba Romana si Engleza. Membrii pot posta comentarii precum "Multumesc de tutorial / Foarte folositor, mersi" insa in limita bunului simt. (Spamul se pedepseste conform regulamentului)
 9. AlexandruGB

  Resurse

  Ce ne oferi?: Poze: Informatii: Link de download: Sursa: Comentarii aditionale: Reguli: Nu postati materiale pornografice / indecente, care ar putea leza dispozitia userilor de pe forum. Este de dorit un preview la resursele pe care le oferiti. De asemenea mentioneaza cine a facut pack-ul si acorda-i credite, in cazul in care nu este facut de tine. Link-ul de download obligatoriu.
 10. AlexandruGB

  Cadou

  1. Persoana caruia ii oferi cadoul: 2. Cadou: 3. Alte precizari: Regulament 1. Sa adaugati textul leviathanog.ro ca text secundar,altfel topicul va fi sters si riscati sa primiti 1 warn! 2. Membrii ce nu au nici o legatura cu topicul si fac posturi cu raspunsuri "generice" , se considera post-hunt si se sanctioneaza cu 1 warn! (Exemplu: Foarte frumos este cadoul.) 3. Orice cadou inutil de orice tip, ce nu v-a ajuta comunitatea in niciun fel, va fi considerat post-hunt si se sanctioneaza potrivit regulamentului forumului.
 • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 1 Vizitator Vezi listă completă

  Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum